Акценти
Начало / Крими / Двама са пострадали при катастрофи

Двама са пострадали при катастрофи

Двама души са се озовали в ортопедична клиника в Плевен през вчерашния ден, след като са пострадали при катастрофи.

Първият от инцидентите е станал около 6.30 часа на второкласния път Долни Дъбник – Искър. Лек  автомобил „Renault Kangoo“ с водач 33-годишен от Свищов, излязъл от пътното платно и се преобърнал в крайпътна канавка. Пострадал е 51-годишен пътник – с фрактура на дясната ръка той е настанен в ортопедична клиника в Плевен. По първоначална информация причина за произшествието е движение с несъобразена с пътните условия скорост.

В 21.37 часа снощи в РУП Кнежа е получен сигнал за пътно произшествие с пострадал на кръстовище в село Еница. Изпратените на мястото полицаи установили, че лек автомобил „Ауди” се е ударил в железобетонен стълб по посоката на движение. Зад волана е бил 19-годишен младеж от село Еница с един месец шофьорски стаж. При инцидента е пострадал возещ се на предната дясна седалка пътник – 19-годишен от същото село. С фрактура на дясната подбедрица той е настанен за лечение в ортопедична клиника в Плевен, няма опасност за живота му. И водачът, и пътникът са ползвали обезопасителни колани, алкотестът на шофьора е отрицателен. По първоначална информация причина и за второто произшествие е управлението с несъобразена с пътните условия скорост.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...