Акценти
Начало / Политика / ГЕРБ – Плевен  с поздрав към хората от третата възраст по повод 1 октомври

ГЕРБ – Плевен  с поздрав към хората от третата възраст по повод 1 октомври

 

ПП ГЕРБ – Плевен изпрати поздравителен адрес до всички клубове на пенсионерите в Плевенска община по повод 1 октомври – Световен ден на възрастните хора.

 „Приемете нашите най-сърдечни поздравления и благопожелания до всички вас по повод 1-ви октомври – Световен ден на възрастните хора! Изразяваме своето уважение и преклонение пред мъдростта и опита ви! Бъдете горди от това, че години наред сте отдавали своя труд и умения и сте предали на вашите деца и внуци  своя опит, за да продължат започнатото от вас. Вие сте пример за трудолюбие, честност, отговорност и прецизност за младите поколения. Желаем на всички много здраве, бодър дух и достойни старини! Честит празник!“, пише в поздравителния адрес.

От ГЕРБ – Плевен ще уважат тържествата на възрастните хора, които се организират от клубовете в различни части на града. Също така утре те ще посетят Върбица и Горталово, а в понеделник Николаево.

От Предприемачи ГЕРБ с областен клубен ръководител Емил Инджиян, финансово подпомогнаха Съюза на пенсионерите в Плевен, за организация на празника.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...