Акценти
Начало / Любопитно / Георги Христов отбелязва студентския празник с автобиографична песен

Георги Христов отбелязва студентския празник с автобиографична песен

Koi kakvoto pravi
Снимка: ПР отдел

Една от малкото автобиографични песни на Георги Христов – „Кой каквото прави…”, се завърта в радиоефира премиерно днес, на студентския празник – 8 декември. Денс парчето е по музика и текст на самия певец и е вторият сингъл от новия му албум „Изгарям”, чието официално представяне премина с огромен успех на галаконцерта на изпълнителя в края на ноември в столицата.

„Кой каквото прави…” е забранена и незвучала никога в радиоефира песен на Георги Христов. Новият аранжимент е на Светослав Заров. Песента може да бъде чута в официалния канал на ГЕОРГИ ХРИСТОВ в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=32sshNTBK2w

 Албумът на Георги Христов „Изгарям”, който вече е на пазара, е с много по-ново звучене, като в същото време запазва мелодичността на песента и искрените текстове, които имат послания – всичко онова, с което певецът стана близък до своите почитатели. „Смятам да се развивам, но не смятам да се променям. Не можем и не би трябвало да стоим на едно място, но да запазим доброто старо и да вземем доброто ново!” – така Георги Христов обосновава избора си да не променя това, което му е донесло успех, както и да не спира да търси ново развитие на таланта и творческия си потенциал.

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...