Акценти
Начало / Общество / В Червен бряг представиха идейните проекти за общинския пазар

В Червен бряг представиха идейните проекти за общинския пазар

Обществено обсъждане се проведе вчера в Ритуалната зала на Червен бряг по повод съдбата на общинския пазар. На него бяха представени конкурсни проекти за обемно-пространствено решение за общинския пазар в Червен бряг. На срещата присъстваха граждани, търговци, общински съветници и общинска администрация, информират от пресцентъра на Община Червен бряг.

Общо четири са били предложенията за визия на общинския пазар, като на първо място е класиран идейният проект на Архитектурно бюро „Цикалов и архитекти“. Презентация на проекта направи арх. Георги Цикалов. Журито, оценило идеините проекти, също присъстваше на срещата. Мотивите си за избор на проект изказа и председателят на журито доц. д-р арх. Бояров.

пазар Червен бряг проект 1

Граждани и търговци също имаха думата за своите въпроси и предложения. По предложение на кмета на Червен бряг инж. Данаил Вълов, в рамките на един месец в Ритуалната зала на града всеки ден от 10:00 до 12:00 часа, всеки от гражданите и търговците ще може в писмен вид да входира своите предложения за съдбата и визията на общинския пазар.

проект пазар Червен бряг

Снимки: Община Червен бряг

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...