Акценти
Начало / Общество / В „Ритъмът на сърцето“ се превъплъти любовта на плевенски фотограф и флористка

В „Ритъмът на сърцето“ се превъплъти любовта на плевенски фотограф и флористка

Любовта към творчеството, а и помежду им, подтикна двама млади плевенчани да създадат своя първи общ проект, наречен Сватбено студио „Ритъмът на сърцето“. Влюбените фотограф и флористка се запознават на едно сватбено изложение, в което взимат участие.

„След като разгледах фотографиите му, останах много впечатлена от различния подход, който използва в своите снимки. Но, да си призная истината, първият ни разговор беше относно неговите автопортрети. Помислих си колко ли трябва да си ексцентричен, но в пъти повече талантлив, за да си направиш такива снимки. И по повод изкуството се зароди едно непринудено между нас приятелство”, споделя Кристина Георгиева за първите си впечатления от Николай Димитров.

Кристина Георгиева

Като флорист и аранжор Криси чете и се интересува от различни декори и визии, които се предлагат на световно ниво. Така попада на снимки на различни декори, свързани с реализирането на детски фотосесии и то предимно на открито. „След като ги разгледах, моментално писах на Ники и го затрупах с куп въпроси относно реализирането на такива проекти. Обсъдихме темата защо в Плевен не се заснемат, а дори и не се предлагат фотосесии с декор на открито. И защо индивидуалните сесии, които се лансират, са еднотипни, и къде всъщност се губи индивидуалният подход”, разказа още младата плевенчанка.

сватбено студио

Не след дълго двамата реализират няколко проекта, свързани с детски фотосесии с интериорен и екстериорен декор. Взаимната работата им помага да разебрат, че имат много допирни точки по отношение на творчеството и желанието да са различни, да покажат иновативни гледни точки както относно декорацията на различни събития и фотосесии, така и при тяхното заснемане.

„Така дойде и първата покана за вечеря, първата екскурзия в търсене и опознаване на другия, първият блясък в очите и трепет на сърцата”, спомня си Криси.

сватбено студио

Постепенно се заражда идеята да създадат място, в което да могат да покажат себе си, място, което да олицетвори тяхната любов както един към друг, така и към работата им. Вчера начинанието им се превърна в реалност и в тесен кръг от близки и приятели двамата влюбени откриха Сватбено студио „Ритъмът на сърцето“.

038откриване

„Създадохме нашето Студио, за да могат настоящите ни и бъдещи клиенти и партньори да се чувстват приятно и комфортно. Да могат на живо да се докоснат до това, което създаваме. Да се почувстват като у дома си… Кръстихме го „Ритъмът на сърцето“, защото това, към което ни подтиква сърцето, е най-истинското ни чувство и емоция. А нашите две сърца бият в един и същ ритъм – ритъмът на обичта, отдадеността и страстта както към любимия и професията, така и във всеки друг аспект на живота”, сподели Криси след официалното откриване на Студиото.

Николай Димитров

„С общ устрем можем да покажем своите идеи, креативност и иновативност”, допълва я Ники. „Обединявайки таланта на флорист и фотограф, ние създадохме сватбеното ни студио, в което да може да предложим на клиентите си една различна гледна точка както за декорирането на различни събития, така и за заснемането им”, обяснява още младият фотограф.

сватбено студио

Сватбено студио „Ритъмът на сърцето“ предлага различни услуги, свързани с организирането и реализирането на мероприятия, в които е заложен индивидуален творчески подход и отношение. Мероприятия, в които да се преплитат нежни съчетания от декори, текстури и изобилие от естествени цветя.

сватбено студио

Младата двойка е готова да помогне в консултирането и планирането на всяко важно събитие – декориране на сватбени и семейни тържества със текстури и цветя, организиране на сватбения ден, декориране на корпоративни събития, кетъринг, интериорни и екстериорни флорални решения.

В своето Студио Ники и Криси предлагат и една различна гледна точка във фотографирането на важните събития. Стремежът е да се работи по един по-артистичен начин, като се набляга на черно-бялата фотография. „За нас тя е по-въздействаща, търсим най-добрия ъгъл и правилната светлина за постигането на хубави въздействащи кадри. Стремим се да създаваме интересни и вълнуващи сюжети и да улавяме моменти, които никой друг не вижда”, обясняват за стила си на работа двамата влюбени.

В Сватбено студио „Ритъмът на сърцето“, което се намира на ул. „Сан Стефано” 7 в Плевен, могат да бъдат разгледани на място различни концепции за декорирането и заснемането на всяко важно събитие, разказват още Криси и Ники.

сватбено студио

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...