Акценти
Начало / Крими / Възрастна жена загина при пожар

Възрастна жена загина при пожар

86-годишна самотноживееща жена е намерена обгоряла и починала в дома си в село Гиген, съобщават от полицията. Сигнал за това е подаден на тел. 112 от полицията в Гулянци на 12 февруари в 21.50 часа. Пламъците са потушени от съседите на починалата. По първоначални данни вероятната причина за пожара е неправилно ползване на печка на твърдо гориво.

На 12 февруари в 10.00 часа при пожар в лятна кухня в село Ралево са изгорели 35 кв. м от покрива и домашно имущество. Пожарът е локализиран и потушен от екип плевенски огнеборци, пострадали няма.
По неустановена до момента причина същия ден е възникнал пожар около 17.00 часа и в частен гараж в град Летница, при който са опушени 50 квадрата от стените.
В 5 часа тази сутрин в частна къща в село Опанец е възникнал пожар в котелно отделение. Пристигналият незабавно спасителен екип е погасил пожара и при инцидента пострадали няма.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...