Акценти
Начало / Икономика / Връщат към НАП – Плевен 89 фирми от областта

Връщат към НАП – Плевен 89 фирми от областта

НАП - Плевен

89 фирми от Плевенска област отново ще бъдат обслужвани в плевенския офис на НАП, след като от 1 май 2014 г. се закриват структурите „Средни данъкоплатци и осигурители“ в Териториалните дирекции на НАП в градовете Велико Търново, Варна, Бургас и Пловдив, информират от данъчната администрация

 От ръководството на офиса на НАП в Плевен  гарантират, че проблеми за фирмите, които досега са се обслужвали от дирекцията във Велико Търново, няма да има. Те ще бъдат уведомени чрез имейл или телефонно обаждане и служебно пререгистрирани по адрес на дружеството. Тоест от тях не се изискват никакви действия във връзка с преструктурирането на Агенцията, уточняват от там.

Най-крупните фирми от Плевенско пък години наред се обслужват директно в София, в дирекция „Големи данъкоплатци и осигурители“, структурата, която обслужва най-големите клиенти на приходната администрация. Дирекция ГДО  в град София е с нов адрес и вече се намира на ул. „Аксаков“ № 29.

Повече информация, банковите сметки на офисите на НАП, както и контакти на структурите на Агенцията, клиентите могат да получат на телефона за консултации в офис на НАП Плевен  064 898 336, както и на информационния телефон 0700 18 700 на цената на един разговор от цялата страна.

 

Прочетете също:

Над 5 млн. лева постъпления очаква Община Плевен от управлението на общинските имоти през 2023 г.

С 30 гласа „за“, 8 „въздържал се“, против – няма, Общинският съвет на Плевен прие ...