Акценти
Начало / Икономика / Временна организация на движението заради ремонт на част от ул. „Иван Вазов” 

Временна организация на движението заради ремонт на част от ул. „Иван Вазов” 

Заради ремонт на уличен водопровод от 25 март до 3 април се въвежда временна организация на движението за улиците „Цар Борис III”, „Иван Вазов” и „Цанко Церковски” в Плевен, уведомяват от Община Плевен.

Ремонтните работи ще се извършат със спиране на движението на пътни превозни средства по ул. „Иван Вазов” в участъка след кръстовището с ул. „Цар Борис III” до кръстовището с ул. „Д. Константинов”. При прокопаването на тротоарите за водопроводни отклонения, за пешеходците ще бъдат монтирани обезопасени пасарелки за преминаване.

Движението  на превозни средства по ул. „Цар Борис III” ще бъде променено от еднопосочно в двупосочно в участъка от кръстовището с ул. „Д. Константинов” до кръстовището с ул. „Цанко Церковски”. Участъкът ще бъде сигнализиран с пътни знаци. По ул. „Цар Борис III” пред Макси център преди кръстовището с ул. „Цанко Церковски” в посока ул. „Д. Константинов” движението ще е само направо или надясно след знака. Движението по ул. „Цанко Церковски” ще бъде забранено за влизане от кръстовището с ул. „Д. Константинов” в посока ул. „Цар Борис III”, ще бъде ограничено и паркирането. За времето на ремонтните дейности „Синя зона” на ул. „Цар Борис III” няма да работи.

 След реконструкцията на водопровода на ул. „Иван Вазов” на следващ етап ще бъде положен и асфалт.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...