Акценти
Начало / Избори / Владислав Николов, областен координатор на ГЕРБ – Плевен, в Белене: ГЕРБ е за изграждането на АЕЦ Белене, но това трябва да стане с частен инвеститор

Владислав Николов, областен координатор на ГЕРБ – Плевен, в Белене: ГЕРБ е за изграждането на АЕЦ Белене, но това трябва да стане с частен инвеститор

„На предстоящите избори в Белене отново БСП ще извади на щанда си за надежди съдбата на АЕЦ – Белене. Няма по-коварно и недостойно политическо поведение от това, което се основава на манипулацията и откровените лъжи. Но това е характерен подход в общуването на БСП с хората”, каза в Белене областният координатор на ПП ГЕРБ – Плевен Владислав Николов. Той и областният организационен секретар на партията Ралица Добрева се срещнаха с членове и симпатизанти на ГЕРБ и изслушаха техните предложения и очаквания за изборите и бъдещето на региона и страната.

 „Кабинета Борисов винаги е бил последователен в своята политика по отношение на проекта „Белене“. 90 млн. лева от трупани с годините лихви спести правителството, плащайки сметката на БСП след арбитражното решение през юни 2016 г.”, обясни областният координатор на ГЕРБ – Плевен Владислав Николов. „ГЕРБ е за изграждането на атомна електроцентрала в Белене, но това трябва да стане с частен инвеститор, без държавни гаранции и при икономически обоснован проект.”, убеден е Владислав Николов.

„От ГЕРБ всички вие сте чували само истината, дори и да звучи неприятно. БСП с години пренасят изкуството на илюзионистите в полето на политиката. Но нека не забравяме, че зад всеки красив номер стоят поредица от изкусни задкулисни ходове и манипулации, които отвличат вниманието на хората от истински важните неща. А истински важното с днешна дата е съдбата на България, исторически доказаните тежки икономически последствия след всяко управление на БСП, излъганите надежди на хората, липсата на политическо достойнство у БСП и понасяне на отговорността за стореното”, допълни още Николов.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...