Акценти
Начало / Последни новини / Владимир Петков с трета поредна победа в Германия

Владимир Петков с трета поредна победа в Германия

ТТС Лантенбах /Гумерсбах/ с лидер плевенчанина Владимир Петков продължава с пълен актив /3 победи от 3 срещи/ от началото на годината в мъжката Oberliga Herren NRW /четвърта дивизия/ на Германия по тенис на маса. В 12-ия кръг възпитаникът на СКТМ Тетрон и съотборниците му се справиха в гостуването си на SV Унион Велберт II с 9:5. Това е втората победа срещу този съперник от началото на сезона. Във 2-ия кръг Владко и компания биха у дома със същия резултат. Първата ракета на тима Петков изигра три срещи, които спечели. Той започна участието си с двубой на двойки в който заедно с българина Николай Солаков се справиха трудно срещу тандема на съперника Томас Янасек/Владимир Мишински – 3:2. На сингъл Владко би с лекота Янасек – 3:0 и Патрик Клос – 3:1. Плевенчанинът и съотборникът му Хендрик Щьок – шеста ракета бяха единствените, които спечелиха всичките си срещи.

Въпреки че останалите допуснаха грешки, отборът от Гумерсбах взе победата без да е необходимо да се изиграят всички мачове.

Седем победи, равенство и четири загуби е равносметката на Владко и компания от изиграните 12 мача от началото на сезона.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...