Акценти
Начало / Общество / Величка Божикова е тазгодишната носителка на наградата на плевенските журналисти

Величка Божикова е тазгодишната носителка на наградата на плевенските журналисти

На традиционна церемония в навечерието на Нова година Дружеството на журналистите – Плевен връчи годишните си отличия. С голямата награда за цялостна журналистическа дейност за 2012 г. – „Северно ехо”, беше удостоена Величка Божикова, кореспондент на вестник „Форум”.

Тази година плевенските журналисти връчиха и отличие за обективно и бързо отразяване на  събитията в региона. Наградата е колективна и отиде при екипа на общинско радио „Плевен”.

Наградата „Пиар на годината” заслужи говорителят на Окръжна прокуратура – Плевен – Рени Кирилова.

Дружеството на журналистите отдаде заслуженото и на своите членове юбиляри. Поздравителни адреси бяха връчени на Васил Мачев за 80-тия му рожден ден и на Малин Решовски по повод 60-годишнината му.

Празникът на плевенската журналистическа гилдия уважиха кметът на Белене Петър Дулев и окръжният прокурор Иво Радев. Те благодариха на журналистите за добрата съвместна работа, за присъствието винаги на мястото на събитието.

За годишното тържество  поздравителен адрес изпрати и кметът проф. Димитър Стойков, с пожелание за здраве и нови успехи на журналистите.

И както се полага на празник, официалната церемония преля във весел купон. Разиграна беше благотворителна томбола, средствата от която ще подпомогнат дейността на дружеството. Приятна изненада за вечерта беше коледарската дружина, която благослови за здраве, берекет, леко и точно перо.

А журналистите доказаха, че могат да бъдат добри и в танците, и се веселиха от сърце.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...