Акценти
Начало / Избори / Избори 2017 / Васил Антонов: Нашата цел е БСП да има четирима депутати от Плевен

Васил Антонов: Нашата цел е БСП да има четирима депутати от Плевен

На предстоящите парламентарни избори БСП си поставя за цел най-много постигнати делегатски мандати и достатъчно мнозинство в национален мащаб, за да се промени управлението на страната. За Плевен нашата цел е постигане на минимум 4 народни представители. Това каза Васил Антонов, водач на листата на Коалиция „БСП за България” в Плевен, веднага след регистрирането й днес в РИК-Плевен.

Антонов коментира, че листата им  обхваща обществено ангажирани личности, доказани професионалисти. „Това, което ни прави особено силни е, че всички живеят в Плевен и Плевенска област, живеят с проблемите на хората”, подчерта водачът на листата. Втори в листата на коалицията е председателят на плевенския Общински партиен съвет Свилен Атанасов, трети е генерал Валентин Буров, работещ в Сухопътни войски, четвърти е зам.-председателят на Националното младежко обединение Стефан Бурджев, пети – председателят на общинската организация в Червен бряг Ганка Нинова. В листата има лекари, учители, представител на военно-въздушните сили. „40% са млади хора, с професии и реализация, всички живеем в Плевен и в Плевенска област, и това е залог, че познаваме проблемите и ще работим за хората на Плевен”, още веднъж подчерта Васил Антонов. БСП внесе в РИК – Плевен пълна листа от 18 човека.

Антонов изтъкна, че ще водят позитивна кампания, насочена към интересите на хората. Мотото на кампанията  ще бъде: За промяна на управлението.

Относно проучванията на социолозите, че тези избори няма да са последни, Васил Антонов посочи, че и преди президентските избори не е имало социолог, който да е давал повече от 6% разлика между ген. Радев и следващия кандидат-президент.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...