Акценти
Начало / Крими / Бързи производства срещу двама без книжка

Бързи производства срещу двама без книжка

шофьор висока скоростНа 29 август 2014 година в РУП – Левски е започнато незабавно полицейско производство срещу 26-годишен от село Асеновци, който предния ден е засечен около 13.30 часа в селото да кара „Форд Транзит» без съответно свидетелство за управление на МПС. Нарушението е в едногодишен срок от наказанието му по административен ред с наказателно постановление, влязло в законна сила на 31 януари 2014 година за същото деяние, съобщават от полицията в Плевен. За случая е уведомен прокурор от Районна прокуратура Левски.

В същото нарушение е сасечен  и 29-годишен шофьор от село Бъркач. Той е спрян на 28 август 2014 година около 08.20 часа на първокласен път в посока град Плевен, докато управлявал  автомобил „Мерцедес“ без шофьорска книжка. Тя му била отнета на 23 октомври миналата година и в момента тече едногодишен срок от наказанието му.  Уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Плевен.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...