Акценти
Начало / Крими / Поредната партида пияни шофьори засечени на пътя в Плевенско

Поредната партида пияни шофьори засечени на пътя в Плевенско

пиян шофьорЧетирима пияни шофьори са засекли полицаи през уикенда по шосетата в Плевенско, информират от пресцентъра на полицията в ОД на МВР – Плевен. На 30 август 2014 година в 2.19 часа в Кнежа при провеждане на специализирана операция е спрян лек автомобил «Мазда». Установило се е, че водачът – 31-годишен от същия град, управлява с 1.84 промила алкохолна концентрация. Минута по-късно е спрян и  лек автомобил „Крайслер-Войджер“ и проверката е установила, че водачът – 29-годишен местен жител, управлява с 1.30 промила алкохолна концентрация.

В същото нарушение е засечен и 52-годишен от град Козлодуй. Проверката е извършена на 31 август около 1 часа на улица «Перущица» в Кнежа. Мъжът е бил зад волана на „Киа-Каренс“ с 1.46 промила. Пробите са отчетени с техническо средство „Алкотест- Дрегер».

На 30 август 2014 година около 21.20 часа в град Червен бряг на улица «Георги Бенковски“ при проверка на „Фолксваген Джета “ е установено,  че водачът – 24-годишен от село Добревци, област Ловеч, управлява с 1.22 промила. На нарушителя е издеден талон за медицинско изследване. Уведомена е Районна прокуратура – Червен бряг.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...