Акценти
Начало / Крими / Млада шофьорка на БМВ вкара двама в болница

Млада шофьорка на БМВ вкара двама в болница

катастрофа26-годишна шофьорка от Тръстеник преобърна БМВ-то си на таван на третокрасен път преди село Победа, съобщават от плевенската полиция. Инцидентът е станал на 30 август около 6.10 часа. Пострадали са двама пътници – 16-годишен и 25-годишен, от град Тръстеник. Непълнолетният е получил фрактура на раменна кост, а 25-годишният – натъртване в областа на гърдите. Пострадалите от ПТП са прегледани в ЦСМП – Плевен и освободени за домашно лечение, без опасност за живота. Уведомен е дежурен прокурор при РП Плевен. Работа по случая продължава разследващ полицай.

Също с БВМ е предизвикала пътно произшествие и 20-годишна плевенчанка. Катастрофата е станала на  31 август 2014 година около 1 часа в центъра на село Брегаре. Пострадали са двамата пътници в колата -19-годишна от Плевен е настанена за допълнителни изследвания със съмнение за счупен шиен прешлен в Плевенска болница – без опасност за живота, а 25-годишен от Плевен  е с фрактура на лява раменна кост – без опасност за живота. За случая е сезирана прокуратурата. Продължава рабата разследващ  полицай.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...