Акценти
Начало / Спорт / Бронзови медали за отборите на спортния клуб по хокей на трева в село Байкал

Бронзови медали за отборите на спортния клуб по хокей на трева в село Байкал

хокей трева

Спортният клуб по хокей на трева „Христо Ботев” в село Байкал взе бронзовите медали и в двете възрастови групи на 4-ото поред издание на турнира по хокей на трева за купа “Дулчо Нунев”. Община Долна Митрополия бе представена и от клуба в град Тръстеник – 14 годишни, който също показа много силна игра и се класира четвърти.

Турнирът по хокей на изкуствена трева се е провел на 4 април в спортния комплекс в град Бяла.  Той е за деца до 12 години и момичета/момчета до 14 години. Турнирът е в памет на Дулчо Нунев и бе открит от Пламен Нунев, Анелия Нунева, Йордан Пенев и спортни деятели. На церемонията по награждаване и закриване на турнира присъства и доц. д-р Антонио Антонов, изпълнителен директор на Българската федерация по хокей на трева.

Всички отбори получиха като подарък стикове, дарени от световно известната наша олимпийска шампионка по лека атлетика Анелия Нунева. Председателят на Управителния съвет на клуба в Байкал Иво Джокин благодари за финансовата подкрепа на клуба на кмета на община Долна Митрополия Поля Цоновска.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...