Акценти
Начало / Последни новини / Борец на СКБ Изобор със сребърен медал в Украйна

Борец на СКБ Изобор със сребърен медал в Украйна

Поредно силно представяне на шампиона по класическа борба при децата Вили Димитров. Възпитаникът на треньорите Петър Антов и Момчил Сирашки в плевенския СКБ Изобор завоюва сребърен медал от силния международен турнир за деца /родени 2005-2006 година/ в Стрий /Украйна/. В конкуренция с 30 състезатели, Вили взе шест победи и отстъпи на финала в категорията до 38 кг.

Още пет борци от плевенския клуб участваха в схватките. При 35-килограмовите Мирослав Решовски се класира на седмо място след като спечели и загуби по два пъти. Альоша Илиев надви двама и загуби веднъж, резултати класирали го осми в категорията до 32 кг.

„Участието ни показа, че имаме още много да работим за да сме конкурентоспособни на най-добрите. Ще се получи ако най-добрите ни борци участват в повече лагери и състезания в чужбина, което е и политиката на нашия клуб“, коментира Момчил Сирашки.

Борци от общо девет държави излязоха на тепиха в украинския град. Сред тях бяха някои от елита в световната борба – Германия, Унгария, Румъния, Молдова, Словакия, домакините Украйна и др. България бе представена от СКБ Изобор /Плевен/.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...