Акценти
Начало / Общество / Благотворително модно ревю събра средства за подпомагане лечението на онкоболни

Благотворително модно ревю събра средства за подпомагане лечението на онкоболни

Поредната благотворителна инциатива на фондация „Св. Иван Рилски” беше организираното модно ревю, в което плевенски дизайнери показаха вечерни рокли, есенни манта и кардигани, авторски бижута.  Мнозина бяха желаещите да видят дизайнерските модели.

В приятната атмосфера на кафето на бизнес сграда „Генимекс, дизайнерът Милена Колева представи на публиката новата си есенна колекция от манта и кардигани с ръчно изработени аксесоари. Сред най-аплодираните модели бяха мини палта в цвят охра. След това манекените на Георги Ангелов дефилираха с официални рокли от тафта, дантела и сатен от колекцията есен 2012 на Dimsy S Fashion Studio. Публиката имаше възможност да види и авторски бижута на Martcela Jewels. Те са изработени от Swarovski – чешки кристали, кехлибар, яспис, седеф, кварц и др. Ревюто завърши с общо дефиле на моделите.

Гостите имаха възможност да разгледат и изберат за себе си най-подходящата дреха или бижу. Събраните средства – 160 лв., макар и скромни,  ще отидат за благотворителните каузи на фондация „Св. Иван Рилски” в Плевен – даряване на зъбни протези на бедни възрастни и закупуване на силиконови импланти за жени, претърпели операция от рак на гърдата.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...