Акценти
Начало / Общество / Благотворителна изложба „Деца таланти помагат на деца шампиони” откриват днес в Плевен

Благотворителна изложба „Деца таланти помагат на деца шампиони” откриват днес в Плевен

Днес, в Деня на Вяра, Надежда и Любов, и майка им София, в Плевен ще бъде открита благотворителна изложба под наслов „Деца таланти помагат на деца шампиони”. Тя се организира от Лайънс клуб Плевен в подкрепа на каузата на плевенските добротворци да съберат средства за реновиране на спортната зала по лека атлетика към СУ“ Георги Бенковски“ в града.

Мото на благотворителната им кампания е „Да създадем условия за шампиони” и изложбата е първата проява за набиране на необходимата сума от над 250 000 лв.

Изложбата ще бъде открита в търговски център „Мания Тауър“ тази вечер от 18:30ч. В нея участват картини на деца от плевенската школа „Таланти”, която не за първи път подкрепя благотворителни каузи на Лайънс клуб Плевен. Включени са творби и на други деца от Плевен и от страната.

Представените в изложбата картини участват и в онлайн търг, организиран на фейсбук страницата на клуба: https://www.facebook.com/lionsclubpleven/. Крайна дата на търга е 00:00ч. на 1 октомври 2019г.

Наддаването за картините става чрез коментар под всяка картина. За откупки средства се превеждат на следната банкова сметка:

IBAN: BG79RZBB91551010847484

BIC: RZBBBGSF

РАЙФАЙЗЕНБАНК

ВАЛУТА: BGN

ЛАЙЪНС КЛУБ ПЛЕВЕН

Първата картина от благотворителната инициатива е откупена от олимпийската шампионка на троен скок, плевенчанката Тереза Маринова, която е лице на кампанията на Лайънс клуб Плевен.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...