Акценти
Начало / Общество / Благотворителен концерт за 11-годишния Ради правят отново тази вечер в Музикалното

Благотворителен концерт за 11-годишния Ради правят отново тази вечер в Музикалното

Ради-мускулна-дистрофия

От 18:30 часа тази вечер в концертната зала на Национално училище по изкуствата „Панайот Пипков“ в Плевен ще се проведе втори благотворителен концерт в помощ на 11-годишният Ради от Велико Търново, който страда от мускулна дистрофия тип Дюшен. Концертът под наслов „Да подарим усмивка на Ради“ се организира от Пламен Иванов – ученик в 12 клас на Музикалното училище, който през април тази година организира първия благотворителен концерт за момчето. Пламен научил от социалните мрежи за Ради и за това, че са необходими 40 000 лева за лечението му в клиника в Израел.Обещал си е, че ще помага, докато момчето оздравее.

На първия благотворителен концер бяха събрани 403 лв. Входът за концерта тази вечер е 2 лв. и Пламен се надява, че залата ще бъде пълна и ще могат да съберат най-малко още 400 лв. в помощ на момчето.

Замислете се, че с тези 2 лв. можете да върнете отново усмивката на това малко дете, да върнете надеждата му за живот, да подарите щастие на това семейство, е написал Пламен в поканата, която е качил във Фейсбук.

За тези, които тази вечер не могат да присъстват на концерта, е предвиден още един. Той ще е на 28 ноември, петък, от 19 часа в зала „Катя Попова”. Организира се със съдействието на ученици от Гимназията  с преподаване на чужди езици в Плевен. Цената на билета е 3 лева.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...