Акценти
Начало / Общество / Без планово спиране на тока по празниците

Без планово спиране на тока по празниците

Заради Великденските празници ЧЕЗ преустановява планираните прекъсвания на електрозахранването в Западна България за периода от 1 до 6 май. Общо 63 екипа на компанията ще дежурят по време на почивните дни, съобщават от дружеството.

„Предстои ни да посрещнем най-светлия християнски празник – Великден. Създали сме необходимата организация и сме взели всички необходими мерки, за да осигурим спокойствие и комфорт на клиентите през почивните дни”, каза Стефан Апостолов – изпълнителен директор на ЧЕЗ Разпределение България.

Празниците няма да повлияят върху периода на отчитане на електроенергията в Западна България. Въпреки многобройните официални празнични дни, всички служители, които извършват отчет на използваната електроенергия, ще бъдат на работа в периода от 1 до 4 май. В тази връзка ЧЕЗ отбелязва, че съгласно Общите условия, компанията информира клиентите си за всяка промяна на отчетния период във фактурите за предходния месец. Работното време на Центровете за обслужване на клиенти в предпразничните дни остава без промяна.

Дежурните екипи на компанията ще бъдат на разположение за отстраняване на възникнали аварии или повреди по електроразпределителната мрежа или съоръжения.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...