Акценти
Начало / Последни новини / Баскетболният „Спартак” започва новия сезон в обновена зала и с чудесна атмосфера в отбора

Баскетболният „Спартак” започва новия сезон в обновена зала и с чудесна атмосфера в отбора

От тази седмица баскетболистите на „Спартак” вече провеждат тренировките си в обновената зала „Балканстрой”. Спортното съоръжение е с подновен паркет и нови седалки в централния сектор.

„Радваме се, че най-после се върнахме у дома”, каза пред журналисти преди днешната  тренировката треньорът Александър Дяковски. През миналата седмицата, в която не са имали срещи, състезателите са наблегнали на физическата подготовка. „Атмосферата в отбора е чудесна, успяхме да направим повече контроли и то изцяло навън, което е добре.  Към края на подготовката отборът доби облик”, подчерта наставникът на „Спартак”.

Той очаква пълна зала и страхотна атмосфера тази събота, 20 октомври, за  домакинския мач на „Спартак” срещу отбора на Ямбол. Срещата ще е от 18 часа в зала „Балканстрой“.

Един от основните играчи на плевенчани – Константин Коев, е под въпрос за първия домакински мач в НБЛ. На тренировка Коев е счупил нос и непосредствено преди мача с Ямбол ще се вземе решение дали ще влезе в игра, съобщи треньорът.

Дяковски очаква тази година първенството да е по-оспорвано. Според него няма да има рязко разделение между първите четири и останалите отбори.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...