Акценти
Начало / Крими / Арестуваха петима с наркотици

Арестуваха петима с наркотици

На 3 ноември 2017 година около 14.30 часа в ж.к. „Сторгозия“ в Плевен при проверка 25-годишен плевенчанин е предал доброволно найлоново пликче с размери 5 х 3 см, съдържащо суха зелена тревиста маса с общо тегло около 2 гр, казаха от полицията. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл. 354 „а“ ал. 3 от НК. 25-годишният е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Задържани са и неговите спътници – 23-годишен от Плевен и 26-годишен от село Одърне. По случая продължава разследващ полицай. Уведомен е дежурен прокурор в РП – Плевен.

Малко по-късно в Първо РУ е започнато бързо производство срещу 23-годишен от Плевен. В в 16.15 часа при извършена полицейска провeрка на входа на село Радишево доброволно е предал политиленово пликче с размери 5/4 см съдържащо две съцветия -суха зелена тревиста маса, която по негови данни е марихуана и две политиленови пликчета с размери 5/6 см, съдържащи прахообразно вещество, по негови данни – амфетамин, информира МВР-Плевен. 23-годишният е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Уведомен е прокурор за престъпление  по чл. 354 „а“ от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 4 ноември 2017 година в Първо РУ – Плевен е започнато бързо производство срещу  21-годишен плевенчанин, съобщиха от пресцентъра на полицията. На същата дата около 01.50 часа в град Плевен в жк. „Дружба“ при извършена полицейска проверка доброволно е предал топче с размери 1х1 см., съдържащо суха зелена тревиста маса по негови данни – канабис. 21-годишният е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Уведомен е прокурор в РП – Плевен за престъпление по чл. 354 „а“, ал. 1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...