Акценти
Начало / Крими / Апартаменти и къща гасиха огнеборците

Апартаменти и къща гасиха огнеборците

На 28 септември 2019 година в 09:42 часа в Оперативния център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в апартамент в Плевен ж.к.„Дружба”, информираха от полицията. Предполагаемата причина за произшествието е късо съединение. Унищожени са бяла, черна и компютърна техника, дограма и са опушени стени 300 кв.м. В пожарогасенето са участвали служители от РСПБЗН-Плевен.

На 27 септември 2019 година в 21:49 часа в РСПБЗН-Плевен е постъпил сигнал за пожар на балкон на жилище в град Плевен ж.к.„Сторгозия”. Установено е, че причина за инцидента е забравена храна. Пострадали няма. Пожарът е погасен от служители на РСПБЗН-Плевен.

На 28 септември 2019 година в 21:16 часа в РСПБЗН-Гулянци е съобщено за пожар в къща в село Брест. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение в ел.табло. Унищожени са покривна конструкция 100 кв.м.; бяла, черна и компютърна техника, мебели и домашно имущество – дрехи, малоценни уреди и хранителни продукти. Пострадали няма. Пламъците са погасени от служители на РСПБЗН-Гулянци с един автомобил.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...