Начало / Общество / Анонимна анкета ще проверява за корупция в Инспекцията по труда

Анонимна анкета ще проверява за корупция в Инспекцията по труда

От днес всеки посетител на Дирекция „Инспекция по труда” в Плевен ще може да попълни анонимна анкета, чиято цел е да се проучи мнението на гражданите за качеството на услугите, предлагани от трудовата инспекция. Анкетните карти се получават в приемната на инспекцията, където е поставена импровизирана пощенска кутия.

Анкетираните ще могат да посочат  кои от формите на административно обслужване в Инспекцията по труда имат нужда от подобрение, добре подготвени ли са служителите, достъпна и разбираема ли е за гражданите  необходимата и получавана информация. Чрез анкетата гражданите ще могат да сигнализират за случаи на корупция, ако евентуално са потърпевши от подобни действия от страна на служители на Инспекцията.

Анкетата се провежда в цялата страна.

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...

Един коментар

  1. Няма чиновник със заплата 500- 600 лв. Всички взимат много повече без да вършат някаква работа, а когато все пак свършат нещо то е с хиляди грешки и резултат никакъв. Да проверят Инспекцията по труда и в Плевен, защото тук корупцията и наглостта са на космическо ниво, но директорът тук е общински съветник от ГЕРБ и едва ли някой ще го пипне