Начало / Общество / Актрисата Елена Петрова гостува на родители в Левски

Актрисата Елена Петрова гостува на родители в Левски

Актрисата Елена Петрова беше специален гост на “Работилницата за родители” в град Левски. Инициативата е по проекта “Да пораснем заедно” на UNICEF.

По темата “Как детето учи за света около себе си” вниманието на младите майки от града и на специалния гост беше насочено основно към детските книжки и игрите на нашето детство. Водещите на проекта  Валентина Дженева и  Силвия Йорданова разясниха огромната роля на играта за развитието на малкото дете, как то учи за света, играейки и изграждайки своя характер като личност.

Младите майки показаха любимите детски книжки на своите деца. Сред най-обичаните приказки бяха “Червената шапчица”, “Пепеляшка”, “Трите прасенца” и различни книжки за животни. Елена Петрова също посочи  любимите книжки на децата си и коментира, че  четейки, много често й се налага да доизмисля части от приказките, защото лошите сцени децата наблюдавали ежедневно по телевизията, на улицата, в училище.

На тръгване актрисата сподели, че й е било приятно да поговори с младите майки в Левски и че е научила много полезни неща.

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...