Акценти
Начало / Култура / Аз съм магия, аз съм жарава, изпя в Плевен Татяна Лолова (видео)

Аз съм магия, аз съм жарава, изпя в Плевен Татяна Лолова (видео)

Един горещ час с вселената Татяна Лолова имаше възможност да преживее тази вечер  публиката,  препълнила залата на галерия „Дарение Светлин Русев“ в Плевен. Публиката беше завладяна от магията на любимата Татяна Лолова, която нагорещи с настроението си и с невероятното си присъствие и без това горещата плевенска августовска вечер.

Актрисата започна срещата жив разказ за участието си в българския филм „Бартер”, в който играе роля на незряща. После върна лентата назад за първите си стъпки в театъра и киното. С много любов актрисата разказа за нашите земляци Григор Вачков и Георги Парцалев, за Иван Радоев. „Има нещо във вашия край, защото тук са родени едни от най-талантливите хора”, каза актрисата.

Вечерта продължи с изпълнение на стихове на Димчо Дебелянов, Валери Петров, Звучаха песни от „Златния кос”. Аз съм магия, аз съм жарава, изпя Татяна Лолова и публиката дълго я аплодира, изцяло подвластна на нейното обаяние, за което възрастта не съществува.

 „Татяна Лолова не е само актриса, жена, човек, тя е съкровище”, обобщи накрая на срещата общите емоции Мария Мескин, директор на ХГ „Дарение Светлин Русев”, която е организатор на културното събитие.  Татяна Лолова е вселена, допълни пък писателят Юлия Пискулийска, която води срещата в Плевен.

Следваща Предишна
IMG_1996Татяна Лолова

IMG_1997Татяна Лолова
IMG_1994Татяна Лолова
IMG_2012Татяна Лолова
Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...