Акценти
Начало / Икономика / „Автотехника” взе Голямата награда от автомобилното Експо в Плевен

„Автотехника” взе Голямата награда от автомобилното Експо в Плевен

 

„Автотехника” – Плевен грабна Голямата награда „Крило на успеха” от 17-тото есенно техническо изложение „Партньори на колела”. Фирмата е официален дилър на „Фолксваген” за Северозападна България и оторизиран сервиз на „Ауди”. Статуетката на скулптора Красимир Рангелов взе Светлана Маринова. Тя получи и букет с цветя от името на кмета на Плевен проф. Димитър Стойков, поднесен от инж. Иван Маринов, участник в журито. „Крило на успеха“ от името на Община Плевен и „Партнерс експо” беше присъдена за цялостното представяне на отличената фирма и за най-добри резултати през последната година. Статуетката е втората подобна в колекцията на „Автотехника” – Плевен. Нейни представители получиха и наградата за оригинално представяне, активно медийно присъствие и за екологичен автомобил, която връчи Малин Решовски от името на Дружеството на журналистите в Плевен.

За представяне на високотехнологични продукти бяха отличени „Кроност” – Плевен за „Рено Каптюр”, „Автостил” за представянето на „Грейт уол ховър Н6” и „Бохемия екип” за автомобила „Шкода рапид”.

Отличието за универсален семеен автомобил получи отново фирма „Кроност” за участието си с модела „Дачия Логан MCV”. Най-икономичен автомобил в градска среда се оказа „Шкода октавия” (3, 3 л на 100 км), представена от „Бохемия екип”.

С диплом за партньорство беше отличена фирмата „Полюс ТМ” – София, а отличие за принос във финансирането на малкия и средния бизнес получи „Кюн и партньори – България”.

В 17-тото изложение „Партньори на колела” се представиха около 40 модела автомобили, между които и такива със световна премиера през тази година. Организаторите се надяват стагнацията в бранша да бъде преодоляна и догодина изложението да е с много повече участници.

Прочетете също:

Над 5 млн. лева постъпления очаква Община Плевен от управлението на общинските имоти през 2023 г.

С 30 гласа „за“, 8 „въздържал се“, против – няма, Общинският съвет на Плевен прие ...