Акценти
Начало / Образование / Абитуриентите отстъпиха с гол на учителите в традиционния мач в СОУ „Иван Вазов“

Абитуриентите отстъпиха с гол на учителите в традиционния мач в СОУ „Иван Вазов“

20140514-220108.jpg

Традиционният футболен мач между абитуриенти и учители от СОУ“Иван Вазов“ се проведе късно вчера на игрището в училището при голям зрителски интерес. В оспорваната надпревара на страната на учителите се включиха известният български футболист от близкото минало Ивайло Петков и екскапитанът на ПФК „Спартак“-Плевен Кунчо Кунчев.
Опонентите играха великолепно и бяха почти равностойни, но учителите успяха да надделеят. Те се нашожиха с малка разлика – 4:3. Както обаче обеща директорът на учебното заведение – Димитър Митев, който също участва в мача, наградата- голяма вкусна торта, отиде при дванадесетокласниците.
Вечерта продължи по план- с тържествената церемонията по връчването на третите Годишни награди на СОУ „Иван Вазов“. Първи се изявиха момичетата от танцов състав „Рияна“. Церемонията след това бе официално открита от водещите. След тях певческата група на СОУ „Иван Вазов“ изпълни химна на училището. Същата вечер беше и премиерата на клипа към песента. На сцената се изяви и Ива Цветанова, която беше сред финалистките във формата „Сценична партньорка на г-н Андреев“ в Шоуто на Слави.
След нейното изпълнение бяха връчени наградите на номинираните в част от категориите. Излелият се проливен дъжд над Плевен, наложи церемонията да бъде прекратена. Организаторите на Годишните награди на СОУ „Иван Вазов“ – учениците от 11 л клас, дадоха обещание церемонията по награждаването да се проведе в началото на месец юни. Точната дата ще бъде уточнена допълнително

20140514-220130.jpg

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...