Акценти
Начало / Политика / АБВ създава правна група за защита на своите членове

АБВ създава правна група за защита на своите членове

АБВ

Група за правна помощ и защита на свои членове, пострадали от репресивни действия на управляващите, предстои да бъде създадена в най-скоро време към АБВ. Това обяви на пресконференция днес Румен Петков, по повод системния натиск, на който са подложени техни членове, които преди това са били към структурите на БСП. Областният координатор за Плевен – Цветан Антов, обяви, че нови 12 , вече бивши членове на БСП, са преминали към АБВ в Плевен, но поради страх от оказване на натиск върху тях не съобщава имената им. По думите му, върху членове на АБВ системно се оказва натиск от страна на ръководството на БСП в областта.

Цветан Антов обяви още, че в АБВ започват набиране на средства  за подпомагане на пострадалите от наводненията във Варна, Добрич и Велико Търново. Средства и вещи  ще се събират от понеделник до сряда следващата седмица и чрез сметката на БЧК и структурите на червенокръстката организация събраното ще бъде предадено на нуждаещите се.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...

Един коментар

  1. Бойко Петров

    Оооо , боже … Крали та се скъсали , а сега и група за правна помощ да не ги затворят ….?.?? И тези пари дето ги събират Червен кръст какво общо имат с АБВ??