Акценти
Начало / Образование / С отличен успех завърши Випуск 2015 на НУ „Отец Паисий”

С отличен успех завърши Випуск 2015 на НУ „Отец Паисий”

С пълно отличие завърши Випуск 2015 на НУ „Отец Паисий“, информират от учебното заведение. Те завършиха учебната година със среден бал 19.02, съответстващ на оценка 6.00, от Националното външно оценяване.

НУ Отец Паисий завършване 1
Общо 78 момичета и момчета от ІVа клас с класен ръководител Диана Петкова, от ІVб клас с класен ръководител Ани Анчева, от ІVв клас с класен ръководител Росица Богданова и ІVг клас с класен ръководител Светлана Пенева, получиха тържествено удостоверенията си за завършване на начален етап на основната образователна степен.

„Скъпи ученици, днес вие печелите първото състезание по пътя на знанието и финиширате успешно като победители“, каза директорът Иван Вълков на концерта по случай изпращането на четвъртокласниците, като им пожела да помнят трудностите, защото са ги направили по-силни. Иван Вълков благодари на родителите за тяхното партньорство и сътрудничество и на учителите, които са „отворили книгата на житейската история и мъдрост пред своите ученици”.

НУ Отец Паисий завършване 3
В празничната поздравителна програма участие взеха вокална група „Усмивка” към НУ „Отец Паисий” с музикален ръководител Елка Пъшева, солистите Калина Господинова, Цвети Николова, Бояна Петрова и Роберто Стаматов. В тържеството се включиха и ученици от специалността „Български танци” към Национално училище по изкуствата „Панайот Пипков” и школата по латино танци „Зорая” с художествен ръковдител Десислава Йотова.
Приветствие към учителите от името на родителската общност произнесе семейство Ива и Страхил Герашки.

НУ Отец Паисий завършване

Прочетете също:

Разкрита е дарителска сметка за възстановяване на Медицински университет – Плевен след пожара 

След огнената стихия, която на 29 септември опожари над 800 кв.м покривна конструкция  на Медицински ...