Акценти
Начало / Образование / С вечерно тържество с фойерверки изпратиха четвъртокласниците в СОУ „Иван Вазов” – Плевен

С вечерно тържество с фойерверки изпратиха четвъртокласниците в СОУ „Иван Вазов” – Плевен

Песни, танци и фойерверки огласиха и озариха вечерното тържество, с което в СОУ „Иван Вазов” – Плевен изпратиха своите четвъртокласници.

Под звуците на химна на училището децата от шестте паралелки 4 клас на училището,  водени от класните си ръководители – Даниела Китева, Евелина Ницова,  Мая Тодорова,  Сашка Данговска, Пепа Николова и Надя Тодорова , се подредиха във футболното игрище . Във всяка паралелка децата носеха  академични  шапки в различни цветове,  които символизираха тяхното завършване.

Празничната програма започна с  ръченица на  малчуганите в групата по хореография на Надя Тодорова. След това емоционално начало, последваха пожеланията на класните ръководители за бъдещето на техните  ученици. Директорът на училището Димитър Митев също поздрави четвъртокласниците и им пожела да се представят все така добре и старателно и в оставащите години от обучението им, както и да изкарат едно хубаво и весело лято. След това директорът връчи свидетелствата на четвъртокласниците на фона на слайдшоу с техни снимки от първи клас.

Церемонията по връчването на свидетелствата беше съпътствана от изпълнения на четвъртокласниците. Прозвучаха песните „Училище любимо наше”,„Купон”, „Аз съм българче”.

СОУ Иван Вазов фойерверки

Акцент в церемонията сложиха изпълненията на мажоретния състав на училището, последвани от  пищни фойерверки. В този момент  децата пуснаха в небето балони в цветовете на българското знаме.

В края на тържеството, като на едно истинско завършване, четвъртокласниците хвърлиха своите шапки във въздуха, с което отбелязаха и края на програмата.

СОУ Иван Вазов - 4 клас

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...

Един коментар

  1. Тодорова

    Е от какъв зор да носят академични шапки?Висше ли завършват? То пък бива, бива подражание…….