Акценти
Начало / Политика / Предизборният щаб на ПП ГЕРБ – Плевен обсъди стратегията за спечелването на местните избори през октомври

Предизборният щаб на ПП ГЕРБ – Плевен обсъди стратегията за спечелването на местните избори през октомври

Стратегията за спечелването на местните избори през октомври обсъди на свое заседание предизборният щаб на ПП ГЕРБ – Плевен, съвместно с представители на областното и общинско ръководство на партията.

„Целта е ясна – ГЕРБ излиза за победа на местния вот в Плевен. Време е Плевен да претърпи кардинална промяна по отношение на инвестиции и  работни места. Време е младите хора да останат в Плевен с ясна визия за бъдещето си, да са сигурни и спокойни”,категоричен бе Мирослав Петров, кандидат за кмет на Община Плевен от ГЕРБ. Той, заедно с общинското ръководство и кандидатите за общински съветници вече са разработили  концепция за бъдещето на Плевен с конкретни приоритети, така че те да срещнат очакваната подкрепа от плевенчани и  от държавата. Тя ще бъде представена пред плевенската общественост още в първите дни от старта на кампанията.

„Кампанията, която ще водим, ще бъде позитивна, както винаги досега. Ще изложим нашите виждания за бъдещото развитие на Плевен, няма да обсъждаме качествата на другите кандидати. Надяваме се на толерантна кампания.”, заяви председателят на предизборния щаб Мартин Митев.

Петя Василева, общински ръководител на ПП ГЕРБ – Плевен, предложи на вниманието на присъстващите проектопрограма за мероприятия, срещи и събития в хода на кампанията. „За нас като общинско ръководство е важно посланията ни да достигат до максимално повече хора, за да знаят плевенчани какво ние правим и какво предстои да направим за града си.”, категорична бе г-жа Василева.

На срещата присъства и народният представител Владислав Николов.

Прочетете също:

За денонощието у нас са потвърдени 116 нови случая на коронавирус

116 са новодиагностицираните с COVID-19 лица през последното денонощие. 3 667 са PCR тестовете, направени ...