Начало / Новините в снимки / Плевенчанки споделиха своя опит как да съчетаем работата с кърменето (снимки)

Плевенчанки споделиха своя опит как да съчетаем работата с кърменето (снимки)

Работещи и учещи майки споделиха днес своя опит за кърменето по време на среща, организирана от Ла Лече Лига – Плевен. Това бе едно от предвидените мероприятия, посветени на Световната седмица на кърменето, която тази година е под надслов „Кърмене и работа“. Плевенчанки споделиха своя опит как са усъвместили работата и кърменето, както и студентството с отглеждането на кърмачето.
В същото време се провеждаше и дарителски базар под надслов „Да споделяш е забавно“. Той ще продължи и утре между 10.30 и 18.30 часа в „ДOМ кafé“. Главната цел на базара, който предлага разнообразни играчки, сувенири, бижута, дрехи за малки и големи, книги и забавления, е да бъде основен източник на финансиране на отпечатването на информационни брошури. Тези брошури ще послужат за обогатяване на библиотеката на плевенската Ла Лече Лига група, както и за разнообразяване на бебешките носилки в слингозаемната на групата. И днес всяка една бъдеща или настояща майка имаше възможност да вземе от подготвените брошури, за да получи необходимите й съвети или пък да заеме книга от библиотеката на группата.
Всички артикули, които не намерят новия си собственик по време на базара, ще бъдат дарени на друга група от друг град или ще бъдат върнати на дарителите, в зависимост от желанието им.

Следваща Предишна
среща ла лече лига
среща ла лече лига
дарителски базар ла лече лига

ла лече лига брошури
афиш пози кърмене
Следваща Предишна

Прочетете също:

Гледат мярката за неотклонение на заподозрените за убийството в Кнежа

Съдът в Плевен днес разглежда мерките за неотклонение на двамата обвиняеми от Бяла Слатина, заподозрени ...