Начало / Здравеопазване / Лечебни заведения „Св. Панталеймон – Плевен“ отбелязват празника на своя покровител за 10-та поредна година

Лечебни заведения „Св. Панталеймон – Плевен“ отбелязват празника на своя покровител за 10-та поредна година

Тази година многопрофилна болница за активно лечение, диагностично-консултативен център и аптека „Св. Панталеймон – Плевен“ отбелязват за десета поредна година празника на Свети Великомъченик Панталеймон – 27 юли. В деня на нашия покровител,  закрилник на лекари и акушери, изразяваме благодарност към всички наши служители, пациенти, партньори и приятели за подкрепата и доверието.

Болница „Св. Панталеймон – Плевен“ отваря врати като специализирано здравно заведение по ортопедия и хирургия и само за две години прераства в многопрофилна болница за активно лечение. Днес тя разполага с три корпуса и 12 клиники и отделения. Лечебното заведение е акредитирано от Министерство на здравеопазването за обучение на специализанти и има сключен договор с Медицинския университет в Плевен.

Горди сме, че през всичките тези години до нас са доц. Венци Росманов и д-р Пламен Ненов. Заедно с тях и екипът на МБАЛ, ДКЦ и аптека „Св. Панталеймон – Плевен“ ежедневно доказваме, че в България се предлага качествено медицинско обслужване с грижа към пациента. Лечебните заведения са оборудвани с високотехнологична апаратура и за пациентите се грижат водещи в областта си специалисти.

Благодарим на целия екип за всеотдайната работа, безсънните нощи и професионализма, за големите сърца и човешкия стремеж да лекуват и помагат на пациенти и техните близки.

С уважение,

Д-р Елиза и д-р Йордан Георгиеви

Основатели и управители на МБАЛ, ДКЦ и аптека „Св. Панталеймон – Плевен“

Прочетете също:

Изложби на уникални реликви, детско творчество и гравюри откриват в Плевен по повод Трети март

С панихида по повод годишнината от гибелта на император Александър II започват организираните от Община ...