Начало / Последни новини / В събота завъртат Колелото на късмета на картинг пистата в Плевен

В събота завъртат Колелото на късмета на картинг пистата в Плевен

Дългоочакваният уикенд за плевенчани е след броени дни, а от КАРТИНГ–писта Плевен разкриха програмата и част от изненадите, които предстоят. Стана ясно, че не само състезателите в различните категории – Клас FORMULA, клас KZ-open и BIREL ART ще бъдат наградени, а и много от любителите на високи скорости, дошли да усетят адреналина и емоциите от Седмицата на състезанията в Плевен.

Тренировките на състезателите започва в събота от 09:00, когато те ще карат за квалификация, а още в 11:00 ще бъде първото теглене на „Колелото на късмета“.

На него имате шанс да спечелите различни екскурзии, любезно предоставени от DARY TRAVEL, парични награди от EUROSTROY-RN и талони за отстъпка от Ин витро-център „Св.Елисавета“. След следващите тренировки, отново ще има теглене в 18:00 часа.

Същинското състезание започва в Неделя, като програмата предвижда награди и забавления за всички.. Teглене с колелото на късмета ще има отново в 11:00,15:50 и 17:20. Отново за публиката ще има и „състезания с велосипеди“ (от 18:20ч.) – една обиколка, като победителят ще спечели Екскурзия за два дни до Рилските езера. Заповядайте и с децата си, за които е играта „Най-добра рисунка с тебешир“, разбира се с награда.

В 19:10 е състезанието с механици, като участват по двама механика с количка за картинг, награда е ясно че пак ще има.

Преди награждаването в 20:00 часа, ще има едно последно теглене на много награди от Колелото на Късмета!

Очертава се вълнуващ и емоционален уикенд, заповядайте на Картинг-писта Плевен, входът е свободен, забавленията гарантирани! Освен състезанията, които се провеждат на Картинг – Писта Плевен, от това лято тя отново е на разположение – всеки ден от 10:00 до 21:00 часа.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...