Начало / Общество / Легендарният вокалист Джон Лоутън идва за фестивала YOUTH MUSIC FEST в Левски

Легендарният вокалист Джон Лоутън идва за фестивала YOUTH MUSIC FEST в Левски

Джон Лоутън

Легендарният вокалист на “Юрая Хийп” Джон Лоутън ще закрие тазгодишното издание на фестивала YOUTH MUSIC FEST – Левски. Събитието е организирано от „Соник старт“ и Община Левски и ще се проведен на 15, 16 и 17 юли. Мероприятието е част от националната кампания на „Соник старт“ – „ Равни под слънцето“, и приема щафетата от YOUTH MUSIC FEST – Драгоман 2014.
Млади музикални таланти от цяла България ще излязат на една сцена е рамките на YOUTH MUSIC FEST – Левски. Екипът на „Соник старт“ тази година подготвя едно незабравимо преживяване за участниците в три дни, като осигурява ментори за всяка група в лицето на най-изявените музиканти в страната, допълват от пресцентъра на Община Левски. Целта е да лансират, подкрепят и да се подаде ръка на младите таланти от цялата страна.
Младежките рок и поп банди ще огласят центъра на град Левски в изпълнение на авторски проекти и кавъри на хитови парчета от световната рок и поп музика. За самата фестивална програма ще се погрижат професионален водещ, екип на „Соник старт“ и доброволците към Център за обществена подкрепа – Левски.
За финал на тридневните изяви, на сцената в Левски ще излезе Джон Лоутън, легендарният вокалист на рокгрупата “Юрая Хийп”. Той ще закрие тазгодишното издание, а преди него на сцената пред Община Левски ще се качат и музикантите от българската група Б.Т.Р..
YOUTH MUSIC FEST – Левски ще стартира на 15 юли пред видеостените на сцената на Община Левски от 18:00 часа, като входът ще е свободен.

Прочетете също:

20 предложения включени в предварителния дневен ред на предстоящата сесия

Общинският съвет на Плевен се събира за редовно заседание в четвъртък /28 октомври/ от 09.00 ...