Акценти
Начало / Общество / Кметове от Община Плевен се срещнаха с ръководството на ОД на МВР и Областния управител Ралица Добрева

Кметове от Община Плевен се срещнаха с ръководството на ОД на МВР и Областния управител Ралица Добрева

По инициатива на Сдружението на кметовете на кметства в Община Плевен  в заседателната зала на Областна администрация се състоя среща с областния управител Ралица Добрева и ръководството на ОД на МВР – Плевен в лицето на директора ст. комисар Георги Григоров и неговия заместник Стоян Стоянов, съобщиха от Областната администрация.

На срещата бяха обсъдени конкретни въпроси, поставени от кметовете, касаещи битовата престъпност, незаконните превози, съмненията за ползване на фалшиви шофьорски книжки, издадени в чужбина, незаконната сеч и преминаването на тежка техника през населените места. Кметовете настояха за по-засилено полицейско присъствие особено в късните часове на денонощието.

От страна на ръководството на ОД на МВР бе декларирана готовност за съдействие, проверка и мерки по конкретни казуси и преписки. Изразена бе тезата, че със смяната в ръководството на РПУ се цели подобряване на полицейската работа, което по думите на заместника на ОД на МВР Стоян Стоянов ще доведе и до осигуряване на по-голяма сигурност и в малките населени места на Община Плевен.

Прочетете също:

1 700 медици ще получат допълнително възнаграждение

1 700 медици от 34 лечебни заведения в страната ще получат по 1 000 лв. допълнително към ...