Начало / Спорт / Дамският отбор по волейбол на ГПЧЕ е на републикански финал в Смолян

Дамският отбор по волейбол на ГПЧЕ е на републикански финал в Смолян

волейбол

Дамският отбор по волейбол на плевенската Гимназия с преподаване на чужди езици е на финалите на републиканското първенство, които се провеждат в град Смолян от 15 до 18 май. Негов ръководител е Симеон Вълков, старши учител по физическо възпитание и спорт в гимназията. „За първи път съм в Смолян, организацията е добра, момичетата са доволни от условията, които ни се предоставят от организаторите, за да играем добре. Нямам никакви забележки“, коментира Вълков, информират от Община СМолян.

Финалите на републиканското първенство по волейбол за девойки преминават при перфектна организация. По време на голямото спортно събитие се конкурират 10 отбора от Плевен, Пазарджик, Смолян, Русе, Ардино, София, Сливен, Етрополе, Шумен и Видин. Домакин е отборът на ПМГ „Васил Левски“, а състезанията се провеждат в Спортната зала. Това е шестият финал по волейбол, който се провежда в Смолян от 2009 г. досега.

Проявата се организира от Българска асоциация спорт за учащи съвместно с община Смолян. Състезанието се ръководи от лицензирани съдии, като трима са от Смолянската съдийска комисия.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...