Начало / Спорт / Отбори от Варна и Русе победиха в „Данониада” 2014 в Плевен

Отбори от Варна и Русе победиха в „Данониада” 2014 в Плевен

данониада 2014 плевен

На градския стадион в Плевен децата от варненския клуб ФК „Делфините” победиха вчера своите опоненти от ФК „Гунди” – Плевен и се класираха за финалите на „Данониада“ 2014 в София, информира sportal.bg. Поради други спортни ангажименти, „делфинчетата“ не успяха да се явят в своята зона миналата седмица, но с убедителни победи в групата и без допуснат гол, те успяха да отстранят единствения отбор на домакините достигнал финалната фаза в зоната.

От втора група за националната купа на „Данониада“ 2014 ще се борят малките футболисти от ФК Дунав (Русе). Домакините от Плевен не успяха да надиграят съперниците си и останаха без представител за финалите на турнира. В слънчевия съботен ден на стадиона в Плевен се състезаваха деца до 12 г. от града домакин, Варна, Русе, Горна Оряховица, Левски, Белене, Луковит и цяла Северозападна България.

Следващите мачове от „Данониада“ 2014 приема град Пловдив. Срещите са отворени за публика и ще се проведат на терена на градския стадион на 23 май 2014 г. Срокът за приемане на заявки е един ден преди мачовете в зоната.

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...