Акценти
Начало / Архиви на етикети: бебоци слушат класика

Архиви на етикети: бебоци слушат класика

„Бебоци слушат класика“ тази вечер в библиотеката

Произведенията на Модест Петрович Мусоргски са новото предизвикателство в поредното издание на „Бебоци слушат класика“. Това е изборът на Регионална библиотека „Христо Смирненски“ за месец юни. Мероприятието ще се проведе на 28 юни от 17 часа на 2-ри етаж – зала „Игротека“ в библиотеката.

Прочети повече »

„Бебоци слушат класика“ и през юни в библиотеката

„Бебоци слушат класика“ ще има своето поредно издание през месец юни. Този път от Регионална библиотека „Христо Смирненски“ ще запознаят бебоците с произведенията на Модест Петрович Мусоргски. Мероприятието ще се проведе на 28 юни от 17 часа на 2-ри етаж – зала „Игротека“ в библиотеката.

Прочети повече »

Бебоци слушат Чайковски днес в Регионалната библиотека

„Бебоци слушат класика“ ще има своето поредно издание днес. Този път от Регионална библиотека „Христо Смирненски“ ще запознаят бебоците с произведенията на Чайковски, впечатляващи със своята дълбочина и величие. Мероприятието ще се проведе на 31 май от 17 часа на 2-ри етаж – зала „Игротека“ в библиотеката.

Прочети повече »

Бебоци ще слушат класика с музиката на Чайковски

„Бебоци слушат класика“ ще има своето поредно издание. Този път от Регионална библиотека „Христо Смирненски“ ще запознаят бебоците с произведенията на Чайковски, впечатляващи със своята дълбочина и величие. Мероприятието ще се проведе на 31 май от 17 часа на 2-ри етаж – зала „Игротека“ в библиотеката.

Прочети повече »

„Бебоци слушат класика“ на Щраус в Регионалната библиотека днес

Пети сезон на „Бебоци слушат класика“ ще се проведе днес в Регионална библиотека „Христо Смирненски“, напомнят оттам. На нея бебоците ще се запознаят с музиката на Йохан Щраус (баща и син). Мероприятието ще се проведе на 26 април от 17 часа в зала „Игротека“ на Регионалната библиотека.

Прочети повече »

„Бебоци слушат класика“ с музиката на Щраус в Регионалната библиотека

Пети сезон на „Бебоци слушат класика“ ще се проведе в Регионална библиотека „Христо Смирненски“ през април, съобщават оттам. На нея бебоците ще се запознаят с музиката на Йохан Щраус (баща и син). Мероприятието ще се проведе на 26 април от 17 часа в зала „Игротека“ на Регионалната библиотека.

Прочети повече »

„Бебоци слушат класика“ с музиката на романтизма днес

Четвърти сезон на „Бебоци слушат класика“ с музиката на романтизма ще се проведе днес в Регионална библиотека „Христо Смирненски“ в Плевен, съобщават оттам. Най-успешното мероприятие на библиотеката ще се проведе от 17 часа. Мястото е зала „Игротека“ в библиотеката, която се намира на втория етаж.

Прочети повече »