Начало / Общество / Киногримьорка съветва плевенчанки за вълшeбните трикове в ежедневния грим

Киногримьорка съветва плевенчанки за вълшeбните трикове в ежедневния грим

На 26 март от 13:00 до 16:00 часа в Панорама мол Плевен ще се състои уникално бюти събитие със специален гост професионалната киногримьорка Грета Великова. Събитието е по повод месеца на дамите и има за цел да ги научи да изразяват своята индивидуалност чрез грима. По време на събитието всяка дама ще може да си тръгне с безплатен грим и лична консултация от Грета.

“Малките тайни и вълшебните трикове в ежедневния грим“ е темата на грим коучинг с Грета Великова. Ежедневният грим е изключително важен, защото лицето е вашата индивидуална визитка.

Грим коучингът дава яснота за триковете и техниката на гримиране. Как да си с грим, но да не изглеждаш гримирана през деня. Урокът се състои в базисно ниво на ежедневния грим според формата и пропорциите на вашето лице. Ще получите индивидуални препоръки за видове цветна козметика и как можете да ги ползвате в комбинация, така че да не купувате грешния продукт. И ще се убедите, че идеалният фон дьо тен е този, който подхожда не само на вашата кожа, но и на начина ви на живот.

 

Прочетете също:

Община Плевен проверява сигнал за неприятна миризма в жк „Сторгозия“

Служителите на отдел „Екология“ при Община Плевен извършват проверка по сигнал за неприятна миризма, подаден ...