Начало / Култура / Парад на модата тази вечер на сцената на ДКТ „Иван Радоев”

Парад на модата тази вечер на сцената на ДКТ „Иван Радоев”

„Парад на модата – лято 2019” ще представи тази вечер най-новите тенденции в лятната мода. Организатор, режисьор и хореограф на шоу спектакъла е Георгия Ангелов.

Най-новите си колекции ще представят 18 дизайнери от София, Пловдив, Варна, Русе, Благоевград и Плевен. С трогателно послание към публиката е новата колекция на известната дизайнерка Светла Димитрова, създадена в памет на нейната дъщеря. Дрехите в бяло вълнуват с послания за вярата и вечността, сподели Георги Ангелов. Истини за свободата на жената и за любовта носи на сцената колекция от кожен текстил на Илиян Йорданов. Катрин Богданова е създала модна линия „Звезда на всяко парти“. Официални тоалети с шевици, изработени от майстор везбар, ще покаже Николета Палакарчева. Темата „С любов от Африка“ ще представи Елена Станева с платове, донесени от този континент. Евелина Дойчинова идва с облекла под наслов „Ева във водния свят“.

Моделите ще бъдат представени от 30 манекенки. В модния спектакъл ще участват още балет, поп изпълнители и състезатели по спортни танци и художествена гимнастика, подготвени от Маня Николова, Янита Димитрова, Преслав Русев и Анелия Дечева.

Модният шоу спектакъл е тази вечер от 20 часа в ДКТ „Иван Радоев”.

Снимка: архив ИнфоПлевен

 

Прочетете също:

Прокуратурата в  Плевен ръководи разследване за убийство на жена от съпруга ѝ

Окръжна прокуратура – Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на Д.М. на 42 ...