Акценти
Начало / Избори / Избори 2017 / Найден Зеленогорски: Най-важното е да се намали дисбалансът между Северна и Южна България

Найден Зеленогорски: Най-важното е да се намали дисбалансът между Северна и Южна България

За нас най-важна е инвестицията в човека, от изключително значение е развитието на икономиката, топ приоритет е довършването на магистрала „Хемус” и строителстовото на тунела под Шипка. Това са основните приоритети пред коалицията „Реформаторски блок – Глас народен”, които очерта водачът на листата на коалицията за 15 МИР – Плевен – Найден Зеленогорски тази вечер на среща в Плевен.

В зала „Катя Попова” той представи листата, с която Коалиция „Реформаторски блок- Глас народен” ще се яви на предстоящите избори от плевенски регион. Листата е  балансирана по отношение на млади и по-опитни хора, по отношение на експертиза, защото бъдещият парламент ще се  нуждае от хора с различни специалности, за да могат да бъдат максимално ефективни в законодателния процес, подчерта Зеленогорски. След него в листата се нареждат Милчо Здравков Илиев, Мариана Петрова Лазарова-Иванова, Христо Ивайлов Таслаков, Начко Илиев Тоцев, Александър Владимиров Александров, Пепо Василев Петков, Петко Ивайлов Петков, Николай Атанасов Любенов, Валери Илиев Илиев, Валентин Йозов Калапиш, Дарин Величков Матов, Калин Йорданов Иванчев.

Радвам се, че продължаваме и че сред нас има толкова млади хора, които да показват какво може Плевен и нашия край в областта на политиката, културата, изтъкна Зеленогорски.

Той постави акцент върху това, че за всички кандидат-депутати от Реформаторския блок и Глас народен  политиката  не е самоцел. „Нашата цел е да имаме дясноцентристко управление с членове на ЕНП и при условие че се спазва нашата програма и нашите принципи. Никога не бихме участвали във властта на всяка  цена. Ние сме там, за да изпълним вашите заръки”, каза Зеленогорски, като допълни, че участието на коалицията в  бъдещия парламент ще бъде гаранция,  че може да бъде съхранено дясноцентристкото управление на България и че няма да се допусне управление на голяма коалиция ГЕРБ-БСП.

На срещата присъства Меглена Кунева, лидер на ДБГ, която коментира,че в лицето на Найден Зеленогрски  винаги е намирала убеждение, че политиката може да се прави чисто, красиво и че от нея може да има смисъл десетилетия наред. Кунева отбеляза, че е нормално всеки да прави своя мажоритарен избор в листата. Но  всеки глас за вас, е глас за общото дело на РБ и накрая победата ще бъде обща, подчерта Кунева.

                                   Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...