Акценти
Начало / Политика / Изкъртени прегради на парапета на моста над Вит при Дисевица крият опасности

Изкъртени прегради на парапета на моста над Вит при Дисевица крият опасности

Редица проблеми поставиха жителите на Дисевица на срещата с народния представител Владислав Николов и общинските съветници Христослав Михайлов и Йордан Грижов. По думите на хората активизирали се свлачищни процеси заплашват целостта на гробищните места. Това бе сред първите въпроси, поставени по време на срещата, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Пътят, свързващ селото ни с Ясен, е в окаяно състояние. Трошим си колите и това вече не се търпи”, казаха хората. „Ремонтът е неотложен и искаме да разберем кога ще се направи той и колко средства ще бъдат отделени за това”, каза кметът на село Дисевица Пламен Бешков. Той посочи и друг проблем в селото – лошото състояние на парапета на моста над река Вит. По думите му изкъртените прегради на парапета крият опасност за преминаващите по мостовото съоръжение, защото при евентуален инцидент няма какво да спре автомобил или човек да падне право в реката.

„В селото липсва полицейско присъствие”, категоричен бе кметът Бешков. Всяка вечер е истински тормоз – висока музика до малките часове на нощта, шофирането в нетрезво състояние и без книжка от представители на малцинствата, кражби и агресивно поведение от страна на ромското население карат хората да се чувстват несигурни както през деня, така и нощем”, обобщи кметът на Дисевица. Той настоя в селото да идва полицейски служител, за да респектира с присъствието си всеки, готов да наруши закона.

Снимка: ПП ГЕРБ

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...