Акценти
Начало / Общество / 50 нови членове прие Движение България на гражданите в Плевен

50 нови членове прие Движение България на гражданите в Плевен

Над 600 са вече в област Плевен членовете и симпатизантите на партия „Движение България на гражданите”. Това обяви областният координатор на партията Стефан Милев на пресконференция днес. Само в Плевен преди ден са били приети 50 нови членове, уточни общинският председател Христо Таслаков.

В региона партията на Меглена Кунева вече има изградени структури в Кнежа, Червен бряг, Левски, Долна Митрополия и Гулянци. В най-скоро време ще бъдат посочени екипите, които ще работят там, обясни Стефан Милев. Структурите в  останалите общини в региона ще бъдат създадени до месец. Така до края на годината Движение България на гражданите ще има изградени структури в цялата област, заяви Милев.

„Интересът  и доверието към Движение България на гражданите в цялата област е много голям. Припознават ни много хора, като преобладаващ процент от членовете и симпатизантите ни са на възраст между 20 и 40 години – хора в активна възраст, обединени от желанието за промени в държавата”, допълни още областният координатор.

Прочетете също:

Как да изберем нова батерия за прахосмукачка

Може да не сте забелязали, но прахосмукачките отдавна не са това, което бяха. През последните ...