Акценти
Начало / Общество / 167 нови кофи за отпадъци получиха жителите на Червен бряг

167 нови кофи за отпадъци получиха жителите на Червен бряг

кофи за боклук

Нови кофи за боклук получиха жителите на Червен бряг, информират от пресцентъра на Общината в града. В периода от 17 до 21 май служители от общинската администрация са доставили 167 кофи за отпадъци на гражданите в Червен бряг, за нуждите на сметосъбирането.
Те са закупени със средства от бюджета на Община Червен бряг, във връзка с постъпили молби за периода 2013/2014 година. В сравнение с предходната година бройката е завишена почти двойно и въпреки това има много желаещи граждани.
Металните съдове тип „Мева” са с вместимост 110 литра и се доставят на хората по реда на постъпване на заявленията им. До края на следващия месец предстои раздаването на още кофи за смет, след уточняване на списъците със заявените бройки. Към момента се обработват още 65 постъпили заявления.

кофи за боклук

Прочетете също:

Разкрита е дарителска сметка за възстановяване на Медицински университет – Плевен след пожара 

След огнената стихия, която на 29 септември опожари над 800 кв.м покривна конструкция  на Медицински ...

Един коментар

  1. Кметът, Мистър Бийн, не си поплюва изобщо!
    Още Захари Стоянов беше казал, че хората от този край са най-долните, най-продажните и най-голямата спънка на България по пътя и към Освобождението. Малко известен факт е, че местното население са действали тайно зад гърба на българските борци за свобода в полза на Османската империя. Безмилостно са предавали и убивали млади хора, деца, майки, снасяли са информация за укриващи се държавни „врагове“, включително и такива като Левски и Ботев. Дори и днес предават и убиват по-наивните, макар и по косвен път. Относно нравите на местното население, днес тук живеят най-големите сноби в България – няма по-алчни, нагли и лицемерни хора от червенобрежданите. Единствено на това място в България както ти се усмихват, така ще ти забият нож в гърба. Така или иначе в този град и в тази община няма нещо, в което да не са „най“, но в отрицателен смисъл. Най-големите ромски кланове живеят днес на това място, занимаващи се с измами, пране на пари и всякакви други видове престъпна дейност, включително и отделни хора, внедрени в системата на МВР и неправомерно разпореждащи се със съдбата и живота на редица млади хора срещу скромно възнаграждение. Излишно е да се споменава, че в ромския квартал на града живо пиле не може да прехвръкне – все едно самият Ад е слязъл на Земята, преродил се в българска версия. Немарливостта на местното население доведе града до пълна деградация, сбирщина от лицемерни пропаднали цигани и наркомани, както и хора с прекалено високо самочувствие и малък умствен багаж. Със сигурност прекланянето пред комунизма на местната паплач няма да прости на малката жалка комунистическа дупка Червен бряг, която най-вероятно скоро ще се самозакрие. Крайно време е да се даде гласност на всичко това и въпросното сметище със силно затихващи функции, заедно с цялата му комунистическа и посткомунистическа утайка, която го обитава, да бъдат разобличени пред цяла България!