Акценти
Начало / Крими / Седем пъти „Тревога!“ за огнеборците

Седем пъти „Тревога!“ за огнеборците

За периода 2 – 3 октомври 2017 година служителите от РДПБЗН – Плевен са участвали в 7 произшествия –  пожари в сухи треви са регистрирани в землищата на град Гулянци и селата Байкал и Буковлък, информираха от пресцентъра на полицията. Огнеборците са погасявали пожар в метален контейнер в Плевен на улица „Скопие“.

На 2 октомври 2017 година в 11:25 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в микробус „Ивеко“ на пътя между град Долна Митрополия и град Тръстеник. Причина за инцидента е техническа неизправност. Пламъците са унищожили автомобила и 2000 килограма отпадъчна хартия. Пожарът е погасен от служители на РС ПБЗН – Плевен с един автомобил.

На същия ден в 11:57 часа при  РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в селско стопанска постройка – помещение за животни в село Драгаш войвода. При огледа е установено, че причина за произшествието е  късо съединение. Унищожени са покривна конструкция – 80 кв.м. Пожарът е погасен от  служители на РС ПБЗН – Плевен с един автомобил.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...