Акценти
Начало / Крими / 1000 бали сено изгоряха в с. Бохот

1000 бали сено изгоряха в с. Бохот

1000 бали със сено са изгорели в частен навес в с. Бохот, информират от пожарната в Плевен. Пожарът е станал около 1 часа вчера. Обгоряла е и част от конюшната в двора. Не са намерени следи от запалителна течност. Причините за пожара са в процес на установяване. Уведомен е прокурор.

Отново вчера е горял и лек автомобил в Кнежа. Превозното средство е било на паркинг. Сигналът за инцидента е получен в 00.10 часа в местното полицейско управление. Изгорели са до половината декоративен тас и частично е изгоряла предната дясна гума на автомобила. Пожарът е потушен от съседи. Уведомен е прокурор. Извършват се проверки за установяване на причините за произшествието.

17 пожара са ликвидирали през изминалото денонощие огнеборците в Плевенско. Огнената стихия е вилняла в сухи треви и нискостеблена растителност в землищата на селата Бохот, Биволаре, Дъбован, Градище, Асеновци, Новачене и в градовете Кнежа, Койнаре, Червен бряг и Плевен.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...