Акценти
Начало / Последни новини / Юношите на Спартак се предадоха накрая в Етрополе

Юношите на Спартак се предадоха накрая в Етрополе

Минимална загуба – 0:1 допуснаха юношите на плевенския Спартак до 17 години /U-17/ при гостуването си на Чавдар /Етрополе/. Това бе втория приятелски футболен двубой от зимната им подготовка. /В първия победиха Литекс в Ловеч с 3:1./ Единственото попадение падна в 74-ата минута, когато играч на домакините се оказа най-съобразителен при центриране от корнер и с глава насочи топката в мрежата на гостите. Още от самото начало ясно си пролича натрупалата се умора и липсата на свежест у плевенския тим.

Въпреки това селекцията на Красимир Мечев бе по-добрия отбор. Трайно владееше топката, действаше сигурно в защита и опитваше да гради атаки. Допускаше обаче грешки в последния пас преди головия удар, а липсата на концентрация не даде желания резултат при шутовете към вратата на домакините. За Спартак играха всички налични футболисти, като след почивката на терена бе почти нов състав.

Получи се равностоен мач. Топката обаче се разиграваше предимно в средата на терена. Само на няколко пъти вратарите бяха поставени на изпитание. Етрополският тим заложи на грубата игра. Това доведе до изнервяне на съперниците. В един момент футболистите на двата отбора едва не стигнаха до саморазправа.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...